Näin supermalli valmistautuu Victoria’s Secret -näytökseen

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -muotinäytös on jokavuotinen iso spektaakkeli, jonka järjestämiseen käytetään kymmeniä miljoonia dollareita. Tänä vuonna muotinäytös järjestetään Kiinassa Shanghaissa, jonne matkustamista mallit ovat alkaneet jo valmistelemaan.

Moni muu voisi odottaa matkoiltaan etenkin sitä, että pääsee maistelemaan uusia ruokia. Asia on kuitenkin mallien kohdalla täysin toinen etenkin ennen näytöstä. Mallien tulee varoa turvotusta ja nesteen kertymistä kehoon, minkä vuoksi he eivät saa syödä esimerkiksi suolaista lentokoneruokaa.

Uuden maan ruoka ja bakteerikanta voivat myös saada kehon toimimaan epänormaalisti ja keräämään nestettä. Tämän vuoksi esimerkiksi malli Karlie Kloss on suunnitellut tarkasti etukäteen omat eväänsä matkalle ennen muotinäytöstä.

Nainen esittelee YouTube-videolla millaisia välipaloja hän pakkaa mukaansa. Matkalaukku täytetään erilaisista puhtaista välipalapatukoista, pähkinöistä, puurosta ja teestä. Omat välipalat takaavat sen, että Kloss tulee tuntemaan olonsa mahdollisimman hyväksi ennen näytöstä.