Lahja lapselle, jolla on jo kaikkea – pehmolelu maksaa yli 500 euroa

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Jouluna törsätään satoja euroja pukinkonttiin pantaviin paketteihin. Lapset laativat yleensä joulupukille kirjeen, jossa he luettelevat unelmiensa tavaroita lahjaksi. Moni vanhempi saattaisi pyörtyä, mikäli heidän jälkikasvunsa pyytäisi joulupukilta yli 500 euron arvoista pehmolelua.

Moda Operandi -verkkokaupassa on myytävänä kashmirista käsinvalmistettu pehmolelu, joka näyttää värikkäältä flamingolta. Elder Statesmanin valmistama Flamingo Cashmere Toy ei sovi köyhän perheen lastenhuoneeseen, sillä tuotteen hinta on 552 euroa. Tuote on neulottu käsityönä.

Kätevä isoäiti saattaisi neuloa samankaltaisen lelun myös itse. Yksi kerä kashmirlankaa maksaa noin 20 euroa. Losangelesilainen luksusvaatteita ja -esineitä valmistava Elder Statesman myy myös muita neulottuja pehmoleluja saman hintaluokan pehmoleluja. Valikoimiin kuuluu flamingon lisäksi esimerkiksi possu ja nalle.

Moda Operandi