Paris Hiltonin upea tyyli käänsi katseet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on viime vuosina keskittynyt rakentamaan kansainvälistä bisnesimperiumiaan, jonka arvo on hotelliketjuineen ja kosmetiikkoineen miljardeja dollareita. Samalla hän on kadonnut kohuotsikoista, kun liiketoimet ovat vähentäneet juhlimista.

Viime aikoina 36-vuotias Paris Hilton on ollut otsikoissa lähinnä näyttävillä asuvalinnoillaan. Tällä kerralla nainen kuitenkin yllätti tyylikkäällä mekolla, joka peitti kaiken. Hilton oli pukeutunut pitkähihaiseen mekkoon osallistuessaan Hollywoodissa järjestettyyn hyväntekeväisyystapahtumaan.

Aiemmin nainen on paljastanut haastettalussa valmistautuvansa toisen albumin julkaisuun. Tähden mukaan uusi materiaali tulee edustamaan deep house, techno ja electro-pop -tyylilajeja, mainiten vaikutteikseen Madonnan, Katy Perryn, DJ Chuckien sekä Michael Jacksonin.

Splash
Splash
Splash
Splash