Pila meni pahasti pieleen – mies virtsasi naisen päälle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toista ihmistä säikäyttäessä säikäyttäjä ei voi koskaan olla täysin varma siitä millainen reaktio toisella pelästymiseen tulee olemaan. Nyt videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa säikäytys menee erittäin pahalla tavalla pieleen.

Restricted21-sivusto on julkaissut hauskan Facebook-videon, jossa nähdään miten nainen on aikeissa pelästyttää miehen. Kun mies on kääntynyt virtsaamaan heinäkasaa kohti, nainen on päättänyt läpsäistä miestä kevyesti päähän. Tämän jälkeen nainen yritti mennä miehen katsetta piiloon ja laskeutui alemmaksi kyykkyyn hänen vierelleen, mikä oli kuitenkin suuri virhe.

Nainen oli ajatellut miehen kääntyvän sille puolelle, jolle hän miestä läpsäisi. Mies kääntyy kuitenkin juuri toiselta puolelta ympäri, minkä ansiosta hänen virtsasuihkunsa osuukin suoraan naisen kasvoihin naisen ollessa kumarassa.

😂😂😂🔞For more forbidden content, press like and follow our page 😎🚫 Restricted21 ✔

Publié par Restricted21 sur mercredi 15 novembre 2017