Vuoden seksikkäin mies valittu – laulajakomistus sulattaa naisten sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kantrilaulaja Blake Shelton on alkanut seurustelemaan poptähti Gwen Stefanin kanssa kaksi vuotta sitten tutustuttuaan hänen kanssaan The Voice -ohjelman tuomaristossa. Nyt Shelton on onnistunut hurmaamaan myös muut omalla karismaattisuudellaan, ja hänet onkin nyt valittu seksikkäimmäksi mieheksi.

People-lehti on valinnut jokavuotisen tapansa mukaisesti jälleen vuoden seksikkäimmän elossa olevan miehen, joka on tänä vuonna Blake Shelton. 41-vuotias mies kertoi olevansa hyvin otettu nimikkeestä, mutta mikä tärkeämpää, hän ei malta odottaa pääsevänsä leveilemään asialla tuomarikollegalle Adam Levinelle.

Komeutensa lisäksi Blake Shelton on hurmannut kaikki myös hyvällä käytöksellään. Mies on kertonut laittavansa tyttöystävänsä joka päivä jalustalle. Shelton yrittää olla Gwen Stefanille joka päivä todellinen herrasmies, koska sellaista nainen Sheltonin mukaan nyt kaipaa.