Claudia Romani kontillaan South Beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi, koska hän pätevöityi Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Viime aikoina Claudia on keskittynyt jalkapallon sijaan itsensä treenaamiseen – ja itsensä kuvaamiseen.

Taannoin Staran haastattelussa suureksi Suomen ystäväksi tunnustautunut Claudia Romani kuvattiin tällä kertaa bikineissä Miamin South Beachilla, jossa hän keikisteli niukoissa bikineissä. Ne korostivat tuttuun tapaan Claudian uhkeaa povea.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash