Erikoinen taistelu: Lisko ja käärme yrittivät syödä toisiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeiden ja liskojen kohtaaminen ulkona on monille niin pysäyttävä kokemus, että usein tilanteet kuvataan videolle. Nyt eräs mies näki omassa autotallissaan kuitenkin vielä erikoisemman tilanteen huomatessaan, että iso gekkolisko oli päätynyt käärmeen ateriaksi.

Mies piti gekkoja mukavina eläiminä, minkä vuoksi se päätti lopulta pelastaa liskon käärmeen hampaista. Kun käärme suostui päästämään irti kävikin niin, että gekko ei halunnutkaan irrottaa omaa otettaan käärmeestä vaan puri sitä voimalla.

Miehen alkoi käymään seuraavaksi pakoon yrittävää käärmettä sääliksi, minkä vuoksi hän päätti pelastaa vielä senkin. Lopulta mies sai gekonkin irrottamaan otteensa liskosta, minkä jälkeen kumpikin jatkoi miehen autokatoksesta omille teilleen.