Isäkoira suojelee pikkuistaan suloisesti – ei halua antaa pentuaan pois

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet eläinlajit käyttäytyvät poikasiaan kohtaan yhtä suojelevasti kuin ihmiset lapsiaan kohtaan. Yleensä emot hoitavat poikasiaan ja vahtivat niitä tarkasti, mutta tällä kerralla videolla nähdään kuitenkin suloinen isäkoira.

YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa koira suojelee pentuaan. Tastefully Offensive -sivuston mukaan kyseessä on tällä kerralla kuitenkin emon sijaan isäkoira, joka on ottanut pentunsa suojelukseensa.

Videolla nähdään miten koira siirtää pentuaan kauemmaksi kun mies yrittää koskettaa pentua. Lopulta koira menee maahan makaamaan niin, että pentu jää osittain koiran alle. Koira pitää pentuaan etutassuilla kiinni ja katsoo anovasti miestä silmiin aivan kuin se toivoisi, että mies ei ottaisi pentua koiralta pois.