Joulun alla lähes mahdoton laihduttaa – yksinkertainen syy paljastui

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Arron Crascall -nimisestä miehestä tuli somejulkkis sen jälkeen kun hänen hauskoista lyhyistä videoistaan tuli todella suosittuja sekä Vinessä että Facebookissa. Miehen rakastetuimmassa sketsihahmossa hän käy juttelemassa tuntemattomille ihmisille ruokakaupassa todella kovaäänisesti ja lähtee pois tokaisten: ”See ya later”.

Nyt Facebookissa on alkanut leviämään jälleen Arron Crascallin viime vuonna tekemä hauska video, jossa nähdään miten vaikeaa laihduttaminen on. Painon pudottamisessa on aina omat haasteensa, mutta miehen mielestä se on etenkin ennen joulua erityisen haastavaa.

Videolla soi koskettava Mariah Careyn Without You -niminen balladi, joka sopii täydellisesti videoon, jossa nähdään miten haastavaa eläminen ilman herkkuja on. Houkutuksia näkyy joka puolella ja niistä kieltäytyminen voi olla toisinaan todella vaikeaa.

diet at christmas

When You're Trying To Lose Weight Before Christmas! 🎄😢🍭

Publié par Arron Crascall sur mardi 15 novembre 2016