Maailman suurin tarrapallo – 200 000 tarran jättiläinen painaa jo 105,05 kiloa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Guinnessin ennätystenkirjaan on ikuistettu mitä kummallisempia suorituksia ja saavutuksia. Nyt yhtä maailmanennätystä hallitsee Yhdysvaltojen Coloradosta kotoisin oleva John Fischer, joka työskentee tarroja valmistavalla tehtaalla.

StickerGiantin-tarratehtaan perustanut John Fischer on tehnyt tiiminsä kanssa tarroista valtavan pallon, jolla on painoa huikeat 105,05 kilogrammaa. Palloa varten on liimailtu liki 200.000 tarraa. Guinnessin ennätystenkirjan viralliset valvojat myönsivät tarrapallolle sen haluamansa palkinnon.

Guinnessin ennätystenkirjan virallinen todistus ojennettiin tarrapallon tekijöille maailman ensimmäisenä kansallisena tarrapäivänä Yhdysvalloissa. Tarroista kootulle pallolle on annettu nimeksi Saul Breaking Bad -televisiosarjan saman nimisen hahmon mukaan. Tarrapallo oli taannoin myös Yhdysvaltojen presidentinvaalikampanjan ehdokkaana.