Palkkiometsästäjän vaimolle karu ennuste – selviää syövästä 50 prosentin todennäköisyydellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisillekin televisiokatsojille Mieheni on palkkionmestästäjä -realitysarjasta tunnetuksi tulleet Duane ”Dog” Chapman ja Beth Chapman esiintyvät nykyään A&E -televisiokanavan esittämässä Dog and Beth: Fight of Their Lives -televisiosarjassa. Beth Chapmanilla on todettu toisen asteen kurkkusyöpä.

Viisikymppisen Beth Chapmanin elämä on tällä hetkellä raskasta kamppailua kurkkusyöpää vastaan. Naiselle on annettu noin 50 prosentin todennäköisyys selvitä syövästä hengissä. Nainen oli saanut tietää sairaudesta mentyään rutiinitarkastukseen pitkittyneen yskän takia, RadarOnline uutisoi.

Syöpäpesäke oli tukkinut osittain naisen hengityselimet. Syöpähoidot aloitettiin välittömästi, mutta ennuste ei ole kovinkaan optimistinen syöpäpesäkkeen poistoleikkauksesta huolimatta. Naisen perhe on kuitenkin vakuuttunut siitä, että kovaluonteinen Beth selättää syövän.

Was lucky to be with these two guys at the #sotb #hawaiifiveo premiere #H50

A post shared by Beth Chapman (@mrsdog4real) on

dogandbeth

A post shared by Beth Chapman (@mrsdog4real) on