Trumpille keskisormea näyttäneelle kerätty jo 60 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa runsaasti huomiota saaneessa kuvassa yhdysvaltalainen markkinointi- ja viestintäasiantuntija Juli Briskman näytti keskisormea Donald Trumpille. Kuvan myötä nainen sai potkut maan palveluksessa toimivasta teknologia-alan Akiman-yrityksestä.

Akimanin mukaan nainen erotettiin, sillä Briskmanin Facebook-profiilikuvaksi asettama otos rikkoi yhtiön some-sääntöjä. 50-vuotias yksinhuoltajanainen julistettiin kuitenkin pian verkossa sankariksi, ja hänelle alettiin keräämään rahaa Go Fund Me -varainkeruupalvelussa.

Juli Briskmanin hyväksi on seitsemän vuorokauden aikana kerätty rahaa 70.000 dollarin, eli noin 60.000 euron edestä. Kampanjan tavoitteena on kerätä naiselle 100.000 dollaria.

– Juli Briskman on esikuva meille kaikille. Tällä viikolla saimme kuulla hänen saaneen potkut perustuslain ensimmäisen lisäyksen noudattamisesta, Go Fund Me -sivulla kuvaillaan.