Autokauppias esitteli lapsiystävällistä autoa – meni pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Autokauppiaat saattavat toisinaan turvautua äärimmäisiin keinoihin peltilehmiä asiakkaille myydäkseen. Yksi automyyjistä yritti esitellä liukuovella varustetun ajoneuvon lapsiystävällistä ominaisuutta, mutta joutui demonstraation aikana pulaan.

Aasialainen autokauppias halusi osoittaa, että hänen myymässään automallissa olisi ovisensorit. Toisin sanoen ajoneuvossa ollut liukuovi ei menisi kiinni, mikäli sensorit havaitsevat liikettä oviaukossa. Myyjä tunki oman päänsä oven väliin asian todistaakseen.

Kuten arvata saattaa, ei myyjän esittely mennyt aivan putkeen. Liukuovi jatkoi sulkeutumista ja mies joutui pulaan demonstraationsa vuoksi. Jatkossa hän todennäköisesti yrittää myydä henkilöautoa, jossa on manuaalisesti suljettavat ovet.