Kurvitar upeana AMA-gaalassa – povi ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angelesissa järjestettiin 19. marraskuuta jokavuotinen musiikkialan palkintogaala The 2017 American Music Awards. Gaala keräsi jälleen kaikki supertähdet Microsoft Theater -tapahtumapaikalle parhaimpiinsa pukeutuneina.

Laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha oli myös paikalla ja keräsi heti huomion itseensä punaisella matolla. Naisen yllä nähtiin hänen kurvikasta vartaloaan korostava upea olkaimeton mekko, joka halasi naisen vartaloa juuri oikeista kohdista.

28-vuotias Bebe Rexha on tuoreesta urastaan huolimatta jo kokenut ja menestynyt artisti. Bebe Rexha tuli monille tunnetuksi 2015 vuonna julkaistusta Me, Myself & I -hitistään. Sittemmin julkaistun No Broken Hearts -kappaleen musiikkivideo sai nopeasti sata miljoonaa katselua YouTubessa.

Splash
Splash
Splash