Massamurhaaja Charles Manson on kuollut: ”Mätänee helvetissä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimpiin sarjamurhaajiin lukeutuva Charles Manson on kuollut. 83-vuotias kulttijohtaja kuoli Yhdysvaltojen Bakersfieldissä sijaitsevassa sairaalassa suolistovaurioiden aiheuttamien sisäisten verenvuotojen takia.

Asiasta uutisoineen The New York Timesin mukaan ”Charles Manson mätänee helvetissä”. Massamurhaaja kuoli Kernin sairaalassa sunnuntai-iltana kello 20.13.

Pahamaineinen kulttijohtaja vangittiin vuonna 1971. Hän oli määrännyt ”Perheeksi” kutsumansa ryhmän suorittamaan joukkomurhia mahdollisimman raa’alla tavalla vuonna 1969. Yksi kultin jäsenten uhriksi joutuneista oli elokuvaohjaaja Roman Polanskin raskaana ollut vaimo Sharon Tate. Taten sisko vahvisti Charles Mansonin kuoleman TMZ-julkaisulle.

Charles Manson suoritti vankilassa yhdeksää elinkautista, vaikka hän ei ollut paikalla joukkomurhien tapahtuessa. Hän anoi ehdonalaiseen pääsyä yli kymmenen kertaa. Manson meni muutama vuosi sitten avioon huomattavasti itseään nuoremman Afton Elaine Burtonin kanssa.