Ciaran seksikäs nahkamekko kiinnitti katseet – oli paljastaa liikaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

32-vuotias poptähti Ciara synnytti Sienna Princess -nimisen tyttärensä huhtikuussa. Nainen on vasta tänä syksynä alkanut uudelleen osallistumaan tapahtumiin, joissa hän on poseerannut kuvaajille punaisella matolla.

Ciara päivitti hänen tyttärensä syntymän jälkeen oman tyylinsä melko radikaalisti. Hetki sitten hiuksensa mustiksi värjännyt laulajatar nähtiin nyt The 2017 American Music Awards -tapahtumassa, jossa naisella oli yllään todella näyttävä nahkainen mekko.

Ciara loisti kameroiden edessä seksikkäässä nahkamekossa, jonka halkio ylettyi yläreiteen saakka. Asun kruunasi vielä mekon kanssa samaa materiaalia olevat pitkävartiset saappaat ja hiukset, jotka oli käsitelty niin, että ne näyttivät lähes märiltä.

Splash
Splash
Splash