Kate Mossin 19-vuotias pikkusisko on upea näky – iltapuku korosti muotoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta tunnetusti omena ei putoa kauas puusta. Katen vanavedessä mallimaailmaan tekee nyt tuloaan vauhdilla hänen 19-vuotias pikkusisko Lottie Moss.

Nyt Lottie nähdään saapumassa Milanossa taannoin järjestettyyn amfAR Gala Milano -tapahtumaan, jonka punaiselle matolle teini-ikäinen kaunotar asteli upeassa iltapuvussa. Asu korosti näyttävästi Mossin vartalon muotoja.

19-vuotias Lottie Moss, eli Charlotte Moss, on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo merkittävää malliuraa, sillä taannoin hänet kiinnitettiin esimerkiksi Calvin Klein Jeansin mainoskasvoksi ja hän poseerasi Vogue-lehdessä jo 16-vuotiaana. Isosisko Kate Mossin vanavedessä ovet mallimaailmassa ovat auenneet upeasti. Ensiesiintymisen julkisuudessa Lottie teki aikoinaan siskonsa häissä morsiusneitona.

Splash
Splash
Splash