Nainen kokeili Kylie Jennerin ruokavaliota – missä kasvikset?

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Candace Lowry testaa omalla YouTube-kanavallaan erilaisia ruokavalioita, joiden nimeen julkkikset vannovat. Tällä kerralla nainen testasi Kylie Jennerin reseptejä, joita hän söi kahden vuorokauden ajan.

Kylie Jenner julkaisee hänen sosiaalisessa mediassaan ja omassa sovelluksessaan faneilleen reseptejä, joita nainen tykkää itse tehdä ja syödä. Moni on ihmetellyt sitä miten Jenner voi näyttää niin upealta syödessään niin epäterveellisesti, koska moni resepti sisältää vain hiilihydraatteja, rasvaa ja lihaa.

Lowry päätti syödä kahden vuorokauden ajan kuin Kylie Jenner ja katsoa millainen olo hänelle naisen ruoista tulee. Jennerin annoskoot olivat runsaita ja sisälsivät melko paljon suolaa, mikä sai Lowryn olon varsinkin isojen aamiaisten jälkeen tukkoisiksi.

Jennerin resepteissä kasvikset loistivat poissaolollaan, minkä vuoksi naisen herkkuresepteillä ei välttämättä kannata korvata koko ruokavaliota. Candace Lowry päätteli reseptien testaamisen jälkeen, että Jennerillä täytyy olla vielä teini-ikäisen aineenvaihdunta, minkä vuoksi hän pystyy edelleen säilyttämään upean ulkonäkönsä ja syömään silti mitä tahansa.