Party XPRS jälleen lauantaina – esiintymässä konemusiikin tähdet!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lifestyle- ja viihdelehti Staran ja elektronisen musiikin tähti K-Systemin järjestämä Party XPRS -bileristeily järjestetään Itämerellä jälleen ensi lauantaina 25. marraskuuta. Party XPRS järjestetään tuttuun tapaan Viking XPRS -aluksella, jossa on luvassa tanakka kattaus kotimaista konemusiikkia.

Viking XPRS -aluksen yökerhon lavalle nousevat tällä kertaa Suomen suosituimpiin elektronisen musiikin tähtiin lukeutuvat K-System, Joonas Hahmo, Max Millian ja Ian.

Viimeisiä vapaita hyttejä sekä peruutuspaikkoja risteilylle kannattaa tiedustella Viking Linen myyntipalvelusta tästä linkistä. Supersuositut Party XPRS –risteilyt jatkuvat myös keväällä 2018, ja seuraavan kerran bileristeillään lauantaina 14. huhtikuuta 2018.