Scott Disick kyllästyi jo Sofia Richieen? Ei jaksa nuorta tyttöystäväänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kourtney Kardashianin tiedetään näkevän punaista hänen entisen poikaystävänsä Scott Disickin viettäessä aikaansa 19-vuotiaan mallin Sofia Richien kanssa. Nyt myös Disickin kerrotaan itse kyllästyneen pikaromanssiinsa ja tajunneensa, että aloitti suhteen Richien kanssa vääristä syistä.

RadarOnline kertoo, että 34-vuotias Scott Disick on kyllästynyt nuoreen tyttöystäväänsä. Suhde on edennyt liian nopeasti ja Sofia on alkanut esitellä raikulipoikaystävänsä aviomiehenään. Richie on lähipiirin mukaan myös ehdottanut, että kaksikko muuttaisi pian yhteen ja perustaisi perheen.

Nuori tyttöystävä ei kuitenkaan näytä ymmärtävän, että Scott Disick on päihdeongelmista toipuva kolmen lapsen isä. Hän on taistellut riippuvuuksia vastaan vuosikymmenen ajan. Sofia Richie ei ilmeisesti tue miehen selväpäisyyttä tarpeeksi, eikä kukaan Kardashianien leiristä luota nuoren mallin motiiveihin.

Run away with it

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Keepin it movin

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Ole sport

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on