Make America Kittens Again -lisäosa muuttaa Donald Trumpin kuvat kissanpennuiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Google Chrome -selaimelle voi nyt ladata lisäosan, joka muuttaa kaikki uutissivustoilla olevat Donald Trumpin kuvat. Yhdysvaltain presidentin kuvien sijaan sivuille ilmestyy otoksia suloisista kissanpennuista. Laajennusosa ei kuitenkaan toimi sosiaalisessa mediassa.

Google Chrome -nettiselaimeen voi ladata Make America Kittens Again -nimisen laajennusosan, jonka avulla lähes kaikki netissä olevat presidentti Donald Trumpin kuvat muuttuvat söpöiksi kissanpennuiksi. Palvelun avulla esimerkiksi poliittiset uutiset muuttuvat vähemmän ahdistaviksi, kun kuvissa on republikaanimiljardöörin sijaan kotikissan poikanen.

Lisäpalvelu on maksuton. Osa ihmisistä saa nykyisin ahdistusta tai jopa paniikkikohtauksia maailman uutisia lukiessaan. Kissanpennut tekevät uutisten lukemisesta vähemmän epämiellyttävää, Business Insider uutisoi.

Google Chrome