Vanha suola janotti? The Weeknd ja Bella Hadid kuvattiin yhdessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen muusikko The Weeknd erosi laulaja Selena Gomezista kymmenen kuukauden seurustelun jälkeen. Syynä olivat aikatauluista johtuneet ongelmat. Nyt mies on nähty ex-tyttöystävänsä Bella Hadidin seurassa.

Kun Selena Gomez haki lohtua ex-poikaystävästään Justin Bieberistä, hakeutui The Weeknd välittömästi Bieberin entisen heilan Yovanna Venturan seuraan. Nyt mies on kuitenkin nähty viettävän aikaa entisen mallityttöystävänsä Bella Hadidin kanssa New Yorkissa. Kaksikko seurusteli taannoin 1,5 vuotta.

Bella Hadid on kiireinen nainen ja uraa luova malli, joten hänellä ei ole aikaa vakavampaan suhteeseen. Hän on kuitenkin viettänyt aikaansa The Weekndin kanssa, koska he tulevat luontevasti toimeen keskenään. Pariskunta erosi vuosi sitten, Entertainment Tonight uutisoi.