Bella Hadid tanssi catwalkilla – nännit vilahtivat esiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -muotinäytös on jokavuotinen spektaakkeli, jonka järjestämiseen käytetään kymmeniä miljoonia dollareita. Tänä vuonna muotinäytös järjestettiin eilen maanantaina Kiinan Shanghaissa, jonne mallimaailman kerma kokoontui katsomaan upeaa showta.

Kymmenet kuuluisat mallikaunottaret astelivat jälleen kuluvan vuoden kuumimmalla catwalkilla, mutta monien katse kiinnittyi etenkin Bella Hadidiin. Bella näytti olevan onnellisempi kuin koskaan hymyillessään valloittavasti lavalla. Naisella nähtiin myös pieni tahaton vilautus, joka ei kuitenkaan Hadidin menoa hidastanut.

Bella Hadid tanssi lavalla upea korsetti yllään. Tiukan korsetin kupit olivat niin pienet, että naisen nostaessa kätensä ilmaan nännit tulivat heti korsetin päältä näkyviin. Naiselle nännien näyttäminen ei kuitenkaan taida olla kovinkaan vakava asia, koska Hadid nähdään usein kadullakin läpinäkyvissä paidoissa, jotka paljastavat kaunottaren rinnat kokonaan.

@bellahadid💔 #bellahadid

A post shared by ⚡️Fashion, Fame and Facts⚡️ (@celebrity_vice) on

🦋 #BellaHadid

A post shared by Bella Hadid Latest (@bellahadidlatest) on