Cheekin keikka myytiin loppuun minuutissa – nyt täyttyi jo lisäkeikkakin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cheekin molemmat jäähyväiskonsertit varattiin loppuun heti keikkojen tultua myyntiin tänä aamuna. Lauantaina 25. elokuuta 2018 järjestettävän konsertin liput loppuivat jo alle minuutissa, ja myös perjantaille 24. elokuuta 2018 julkistettu lisäkeikka on nyt loppuunvarattu.

– Oli hienoa huomata, kuinka monet halusivat tulla mukaan juhlimaan viimeistä keikkaa. Tätä ei voi koskaan pitää itsestäänselvyytenä, kiitos! Nähdään Lahdessa, Cheek kommentoi.

Konserttien kapasiteetti on runsaat 30.000 per keikka, eli yhteensä lippuja on myyty tai varattu huikeat 60.000 kappaletta. Mahdollisia lunastamatta jääviä varauksia voi tiedustella lipunmyynnistä huomenna keskiviikkona kello 12.00 alkaen.

– Arvioisin, että ostajia olisi riittänyt ainakin 100.000 lipulle. Kovasta kysynnästä huolimatta emme ikävä kyllä pysty järjestämään Lahteen kolmatta konserttia, mutta yritämme saada mahdollisimman pian varmistuksia ensi kevään Cheek-keikkojen osalta, konserttien promoottori Juha Kyyrö kertoo.