Eläinsuojaan jätetty poliisikoira sai uuden perheen – ihastuttava video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Queenie-niminen saksanpaimenkoira on vanha eläkkeelle jäänyt poliisikoira, joka hylättiin eläinsuojaan sen jälkeen kun se sairastui. Queenie olisi hylkäämisen sijaan tarvinnut hoitoa ja rakastavan perheen, koska sillä oli vielä useita hyviä vuosia jäljellä. Onneksi eräs nainen ihastui Queenieen ja adoptoi sen.

Queeniellä on sairaus, joka vaikuttaa koiran takajalkoihin ja näin ollen koiran kävelykykyyn. Oikealla hoidolla koira kuitenkin pystyy kävelemään ja elämään tavallista onnellisen koiran elämää, minkä vuoksi nainen adoptoikin Queenien heti asiaa sen enempää miettimättä.

Videolla nähdään miten iloinen Queenie on kun sitä tullaan hakemaan eläinsuojasta pois. Koira näyttää aivan siltä kuin se olisi jo ennalta arvannut, että eläinsuojaan saapuvat ihmiset ovat tulleet hakemaan juuri Queenieta. Tällä hetkellä uusi omistaja yrittää rahoittaa Queenien hoitomaksuja joukkorahoituksen avulla, koska koiralta on evätty vakuutus sen huonon kunnon vuoksi.