Ikävöivä koira soitti videopuhelun – vaikeroi kuin pikkulapsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirista tulee nopeasti iso osa perhettä ja yhtä tärkeitä kuin muistakin perheenjäsenistä. Tämän vuoksi ikävä koiran luokse on aina suuri kun omistajat joutuvat viettämään aikaa erillään rakkaasta karvakuonostaan. Myös koirat ikävöivät omistajiaan, mikä käy suloisesti myös tästä videosta ilmi.

YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa omistajaansa ikävöinyt koira pääsi näkemään omistajansa FaceTime-puhelun avulla. Chow chow -rotuinen koira makaa todella surullisen näköisenä sohvalla ja antaa omistajansa kuulla mitä mieltä koira on hänen pitkästä työmatkastaan.

Kolme viikkoa kestävällä työmatkalla oleva nainen puhuu videopuhelun välityksellä koiralleen, joka ikävöi häntä todella paljon. Koira alkaa heti juttelemaan omistajalleen itkien ja vinkuen naiselle puhelimen välityksellä.