Mies varasteli naisten takkeja – sai niistä seksuaalista tyydytystä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oregonin poliisi on saanut kiinni vuosien ajan opiskelijanaisten talvitakkeja varastelleen miehen. Pitkäkyntinen oli anastanut kalliita talvitakkeja kahdelta eri kampukselta, lähinnä kirjastojen naulakoista. Hän oli toteuttanut rikollista toimintaa ainakin kahden vuoden ajan.

The Smoking Gun kertoo 51-vuotiaan Mark Mahoneyn varastelleen naisten talvitakkeja sekä Central Oregon Community Collegen että Oregon State University-Cascadesin kampuksilta. Hän vei päällysvaatteita vuodesta 2015 saakka lähinnä opiskelijakeskittymien kirjastoista. Poliisit löysivät miehen kotoa ja autosta lukuisia talvitakkeja.

Kun Mahoneylta kysyttiin syytä takkivarkauksiin, kertoi hän saavansa päällysvaatteista seksuaalista tyydytystä. Miehen intohimoa takkeja kohtaan ei avattu sen tarkemmin tai kerrottu sitä, kuinka hän harjoittaa seksuaalista kanssakäymistä naisten päällysvaatteita hyödyntäen. Hän vapautui vankilasta maksettuaan takuusumman, mutta odottaa edelleen oikeudenkäyntiä rikoksistaan.

Poliisi