The Weeknd iski silmänsä Katy Perryyn? Yhdessä illallisella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen muusikko The Weeknd erosi laulaja Selena Gomezista kymmenen kuukauden seurustelun jälkeen. Syynä olivat aikatauluista johtuneet ongelmat. Mies on nähty myös ex-tyttöystävänsä Bella Hadidin seurassa viime aikoina, mutta ilmeisesti pariskunta ei ole palaamassa yhteen.

Selena Gomezin hakiessa lohtua ex-poikaystävästään Justin Bieberistä The Weeknd lyöttäytyi välittömästi Bieberin entisen heilan Yovanna Venturan seuraan. Nyt laulaja on kuitenkin vaihtanut jälleen seuraansa, ja hänet on nähty poptähti Katy Perryn kanssa illallisella.

The Weeknd nähtiin juuri Katy Perryn kanssa Madeo-nimisessä italialaisessa ravintolassa illallisella. Pariskunnalla oli silminnäkijöiden mukaan ollut hauskaa yhdessä, ja he olivat poistuneet ravintolasta vasta puolen yön aikoihin. Kaksikko on nähty aiemmin myös yökerhossa kahdestaan.

Splash
Splash