Ihmeperhe 2 -traileri rikkoi jo ennätyksen – tältä se näyttää!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disneyn ja Pixarin Ihmeperhe-animaation jatko-osa on selkeästi odotettu elokuva. Sen vastikään julkaistu ensimmäinen teaser-traileri on nimittäin ehtinyt jo rikkomaan katsojaennätyksen.

Incredibles 2, eli Ihmeperhe 2, -elokuvan traileri keräsi muutaman päivän sisällä yhteensä yli 113 miljoonaa katselukertaa. Tämä tekee siitä Entertainment Weekly -lehden mukaan kaikkien aikojen katsotuimman animaatioelokuvan trailerin.

Vuonna 2004 ensi-iltansa saanut Ihmeperhe kertoi supersankariperheestä, joka joutui lopettamaan voimiensa käytön hallituksen kiellettyä supersankarit. Brad Birdin ohjaama elokuva voitti parhaan animaatioelokuvan ja parhaiden äänitehoisteiden Oscar-palkinnot. Elokuvan jatko-osa saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa kesäkuussa 2018.