Kaksivuotias tyttö on kokki ja ruokakriitikko – tähän ei moni pikkulapsi pysty

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkulapset keksivät yleensä hauskaa puuhaa itselleen ja rakastavat leikkimistä. Kaksivuotiaan Cambrian leikeistä on kuitenkin myös koko perheelle samalla hyötyä sillä pikkutyttö rakastaa leipomista ja ruoanlaittoa.

Kaliforniassa asuva Cambria on kaksivuotias kokkilupaus, joka on ihastuttanut seuraajiaan Instagramissa hauskoilla ruoka-aiheisilla julkaisuillaan. Cambrian äiti kuvaa ja julkaisee Cambria_eats-nimisellä kanavalla tytöstä hellyttäviä videoita, joissa tyttö laittaa ruokaa ja puuhailee keittiössä.

Äiti on valmistellut tytön eteen tarvittavat ainesosat, minkä vuoksi Cambrian ei tarvitse juuri muuta tehdä kuin sekoittaa ja valmistella suolaiset ja makeat herkut uunia tai paistamista varten. Tyttö myös arvostelee sekä omat että muiden tekemät ruoat asteikolla yhdestä viiteen.

👩🏼‍🍳 #CookingWithCambria 🍽 Horchata Boba. 📋 Recipe inspired by Food Network (@chef_aaronsanchez). .

A post shared by 2 Yr. Old Food Critic & Chef (@cambria_eats) on

👩🏼‍🍳 #CookingWithCambria 🍽 Strawberry Cheesecake. 📋 Recipe from Delish.com.

A post shared by 2 Yr. Old Food Critic & Chef (@cambria_eats) on