Maailman ökyin penthouse on tässä! Donald Trumpin koti jää kirkkaasti toiseksi

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump asuttaa tunnetusti erästä maailman upeimmista ja kalleimmista penthouse-asunnoista New Yorkissa, mutta nyt hänen luksuskotinsa on jäämässä kirkkaasti kakkoseksi venäläismiljardöörin uuden asunnon myötä.

Siinä missä Donald Trumpilla on käytössään kolme kerrosta, tulee rakennuttaja Vladislav Doroninin uudessa megapenthousessa olemaan kerroksia peräti viisi. Crown Buildingissä sijaitseva ökyilyn huipentuma maksaa noin 100 miljoonaa dollaria.

Asunnossa on kaksi uima-allasta, venäläistyylinen höyryhuone, piano lounge ja kaksi keittiötä. Trumpin asunnossa on noin 900 neliötä, mutta Doroninin asunnossa tulee olemaan 1.300 neliötä.

Toistaiseksi maailman kallein tähän mennessä myyty penthouse on niin ikään New Yorkissa sijaitseva One57, josta maksettiin 100,5 miljoonaa dollaria vuonna 2015. Tällä hetkellä myynnissä on kaksi muuta yli 100 miljoonan asuntoa, mutta niille ei ole vielä löytynyt ostajia.

Splash
Splash
Splash