Nainen sai sätkyn ratissa – autossa oli valtava hämähäkki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vilkasliikenteisellä tiellä tulisi keskittyä liikenneturvallisuuteen. Bianca Merrickillä oli kuitenkin vaikeuksia noudattaa liikennesääntöjä, kun hän huomasi autossaan jättikokoisen hämähäkin. Hän kuvasi reaktionsa videolle.

Pimeällä moottoritiellä ajoneuvonsa kuljettajana ollut Bianca Merrick huomasi kesken matkan apukuljettajan aurinkoläpän kohdalla kahdeksanjalkaisen eläimen. Kyseessä oli suuri hämähäkki, joka saa kenet tahansa säikähtämään, vaikka ei kärsisikään hämähäkkikammosta. Storyful-uutispalvelun julkaisemalla videolla nähdään, kuinka Bianca sanoo kameralle: ”Mitä v*ttua!”

Olemme uutisoineet autosta löytyneiden hämähäkkien ja käärmeiden aiheuttamista kolareista. Yleensä eläimet ovat ryömineet ajoneuvoihin muun muassa lämmittelemään, eikä niinkään ihmisten vahingoittamistarkoituksissa. Tarina ei kerro, kuinka Bianca Merrick selvisi tilanteesta, mutta automatkasta tuli varmasti ikimuistoinen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.