Poika rakensi nessukoneen – syöksee nenäliinoja sarjatulena

Digi · Terhi Piiroinen

Moni on joutunut sängynpohjalle flunssakauden aikana. Sairaana ollessaan kaipaa yleensä mahdollisimman paljon apua oloon ja eloon. Nyt eräs japanilainen on rakentanut nessuja syöksevän robotin.

Pääsemme jälleen kerran ihailemaan oman elämänsä insinöörin tuotosta, jonka tarkoituksena on ojentaa nenäliinoja paketista. Keksintö kaipaa varmaankin hieman hienosäätöä, sillä Twitteriin ladatun videon perusteella kone ei oikeastaan ojenna nenäliinaa. Se pikemminkin syöksee niitä.

Nenäliina-annostelijaa voisi hyödyntää myös muissa käyttötarkoituksissa. Sen avulla voisi jakaa esimerkiksi mainoslehtisiä ennätyssuurella nopeudella. Sarjatulen lailla nenäliinoja ampuva kone sopii erinomaisesti parhaillaan jylläävään flunssakauteen.