Suuri koira vaatii rapsutuksia – tästä omistaja ei voi kieltäytyä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit voivat olla hellyydenkipeitä siinä missä ihmisetkin. Eläimet ovat monesti todella taitavia rapsutusten kerjäämisessä ja osaavat vaatia kekseliäillä tavoilla ihmisiltä huomiota. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne kun miehen kanssa sohvalla makoileva koira ei ole saada rapsutuksista tarpeekseen.

Mies on alkanut kuvaamaan sohvalla ison koiransa kanssa rentoutuessaan hauskaa videota kun hän on huomannut, että koira ei anna miehen lopettaa sen rapsuttamista. Aina kun mies ottaa kätensä pois koiran päältä, koira antaa miehelle käskevän äänimerkin.

Hellyttävällä YouTube-videolla nähdään miten koira reagoi siihen kun mies lopettaa sen rapsuttamisen. Koira katsoo heti hyvin pettyneesti miestä silmiin ja antaa omistajalleen napakan äänimerkin, joka käskee miestä jatkamaan rapsuttelua heti paikalla.