Brittijulkkikset joutuivat syömään peräaukkoa ja penistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitysarjojen kilpailijat joutuvat usein suoriutumaan kameroiden edessä epätavallisista, ällöttävistä ja jopa vaarallisista haasteista. Nyt katsojien järkytystä on herättänyt brittiläisen tositelevisio-sarjan erikoinen ruokailuhetki.

I’m a Celebrity… Get Me Out of Here -sarjassa brittijulkkikset joutuvat keskelle Australian viidakkoa. Taannoisessa jaksossa jalkapalloilija Jamie Vardyn vaimo Rebekah Vardy ja Made in Chelsea -tähti Georgia Toffolo joutuivat maistelemaan ruokia, joita he tuskin siviilissä söisivät.

Heti alkuun Rebekah Vardy joutui maistelemaan lampaan anusta Georgian syödessä kalan silmiä. Rebekah kuvaili anuksen muistuttavan maultaan ensin kanaa, mutta kertoi sen myöhemmin olleen ällöttävää.

Ruokahaasteeseen kuului myös matoja ja strutsin jalkaa. Julkkisten aterian kruunasi Georgia Toffololle tarjoiltu härän penis. Tähden ilmeestä päätellen sukuelin ei ollut erityisen herkullisen makuista.