RIP David Cassidy – takavuosien teini-idoli on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

1970-luvulla maailman suurimpiin nuorisoidoleihin lukeutunut David Cassidy on kuollut. Hän menehtyi floridalaisessa sairaaalassa tiistaina 67-vuotiaana. Supertähden tiedottaja JoAnn Geffen vahvisti suru-uutisen julkaisemalla asiasta lehdistötiedotteen.

– Cassidyn perheen puolesta välitän suru-uutisen siitä, että rakastettu isä, eno ja veli David Cassidy on kuollut. Hän menehtyi rakkaidensa ympäröimänä vapaana kivuista, josta oli kärsinyt pitkään. Kiitos asianosaisille vuosien mittaan antamastanne tuesta, Geffen tiedotti.

David Cassidy tuli tunnetuksi The Partridge Family -televisiosarjasta, jota esitettiin Yhdysvaltojen televisiokanavilla vuosina 1970–1974. Cassidy joutui sairaalahoitoon viime viikolla, kun hänen sisäelimensä lakkasivat toimimasta. Alkuvuodesta 2017 hänen kerrottiin kärsivän dementiasta.