Kim Kardashianin hajuvesi loppuunmyyty – fanit ostivat 300 000 pulloa haistamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hajuveden valinta on yleensä sellainen asia, jonka ihminen haluaa tehdä rauhassa ja harkiten. Oma tuoksu on jokaiselle ihmiselle persoonallinen, minkä vuoksi onkin melko uskomatonta, että fanit ostivat sokkona Kim Kardashianin hajuvesiä, jotka myytiin loppuun vain kuuden päivän aikana.

Kim Kardashianin Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus ja Crystal Gardenia Oud -tuoksut eivät ole ehtineet vielä jälleenmyyjille saakka. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tuote myytiin loppuun pelkästään Kardashianin oman KKW Beauty -yrityksen verkkokaupan kautta.

Fanit ostivat parfyymit loppuun sokkona ilman mahdollisuutta haistaa tuotetta. Pienempi 30 millilitran pullo maksaa 35 dollaria ja suurempi 75 millilitran pullo 60 dollaria. Kardashian myi kuuden päivän aikana People-sivuston mukaan 300.000 pulloa hajuvettä, joista nainen sai yritykselleen kassavirtaa mukavat 14 miljoonaa dollaria.