Kummeli tekee paluun – poliisisarja Ruutuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Kummeli-ryhmän sketsiohjelma sai valtaisan suosion suomalaisten keskuudessa, ja myöhemmin Kummelit seikkailivat myös useissa elokuvissa. Nyt Nelonen on paljastanut, että Kummelin ryhmä tekee paluun televisioon. Ruutu-palvelussa julkaistaan nimittäin heidän uusi poliisisarjansa.

 

Kyseessä on hulvaton draamakomedia Valkeakosken poliisilaitoksen arjesta. Sarjan ovat käsikirjoittaneet Heikki Silvennoinen ja Heikki Vihinen. Mukana ovat myös Heikki Hela ja Timo Kahilainen. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Kummeli-ryhmä tekee yhdessä komediaa sitten vuonna 2014 ilmestyneen Kummeli V -elokuvan.

Pikkukaupungin poliisilaitoksen toisinaan absurdeista, hykerryttävistä ja yllättävistä tapahtumista syntyy komediasarja, jollaista tutulta Kummeli-porukalta ei ole aiemmin nähty. Kummeleiden uusi sarja katsottavissa loppukeväällä.