Nainen luuli ostaneensa iPhonen – saikin 11 perunalohkoa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Black Friday -ostoshuuma on laittanut myös huijarit liikkeelle. Eräs yhdysvaltalainen nainen päätyi ostamaan 11 perunalohkoa ja maksamaan niistä 100 dollaria, eli 84 euroa.

Wisconsinin Milwaukeessa asuva nainen oli nähnyt kotiin ajaessaan mustan pakettiauton, johon kiinnitetyssä kyltissä mainostettiin Black Friday -tarjouksia. Pakettiautosta käsin kaupattiin muun muassa vaatteita, elokuvia, musiikkia ja kodin elektroniikkaa. Naisen mielenkiinnon herätti myynnissä ollut iPhone 6 -älypuhelin.

Nainen pyysi myyjää osoittamaan iPhonen olevan ehjä, jonka kauppias todisti soittamalla siihen. Ostaja maksoi laitteesta 100 dollaria, ja poistui paikalta iPhone-laatikon kanssa. Valitettavasti kotona selvisi, että laatikko sisälsi puhelimen sijaan 11 perunalohkoa.

Myyjä oli siis mitä ilmeisimmin onnistunut hämäämään ostajaa vaihtamalla iPhone-laatikon toiseen. Laatikossa oli kyllä perunoiden lisäksi älypuhelimen laturi, mutta sekin oli tarkoitettu Android-laitteille iPhonen sijaan.

– Mitä helvettiä minun pitäisi tehdä tämän kanssa? Olen erittäin loukattu, nainen raivoaa verkossa julkaisemallaan videolla.