Tara Reid kuihtuu kuihtumistaan – luurankomainen olemus huolestuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijätär Tara Reid on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa entisestään hoikistuneen ulkonäkönsä vuoksi. Nainen näyttää kutistuvan viikko viikolta yhä enemmän, ja monet ovat huolestuneet Hollywoodin näyttelijän terveydestä.

41-vuotias vaaleaverikkö on ikuistettu West Hollywoodissa. Tara Reid oli ollut illallisella Madeo-nimisessä ravintolassa yhdessä poikaystävänsä Ted Dhanikin kanssa. Kaksikko vaikutti iloiselta, mutta enemmän huomio kiinnittyi Reidin langanlaihaan ulkonäköön. Luisevan näyttelijän tiedetään taistelleen viime vuosina syömishäiriöiden kanssa, vaikka hän ei olekaan myöntänyt sitä julkisesti.

Tara Reidin tunnetuimpia rooleja on nähty American Pie ja Sharknado -elokuvissa. Nainen aloitti yransa kuusivuotiaana esiintyessää televisiomainoksissa. Hän muutti Hollywoodiin vuonna 1997, ja on näytellyt aktiivisesti siitä lähtien.

Splash
Splash
Splash