Alaskanmalamuutti-koira osallistui keskusteluun – ei halua jäädä ulkopuolelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alaskanmalamuutti näyttää koirarotuna hieman siperianhuskylta, mutta alaskanmalamuutilla on kuitenkin pörröisempi karva ja se näyttää muutenkin rotevammalta. Alaskanmalamuutit ovat puheliaita koiria, mikä onkin siperianhuskyrodun kanssa yhteinen piirre.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa alaskanmalamuutti juttelee omistajansa ja hänen ystävänsä kanssa. Tonka-niminen koira makoilee auton takapenkillä ja alkaa ääntelemään aina vain silloin kun etupenkillä ja kuskin paikalla olevat naisetkin alkavat keskustelemaan.

Videolla nainen haluaa todistaa, että Tonka ei halua jäädä koskaan keskustelun ulkopuolelle. Se alkaa juttelemaan aina vain silloin kun naisetkin puhuvat. Heti kun naiset vaikenevat, koiraltakin loppuu asia kesken.