Charlize Theron bikineissä rannalla – upea kaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlize Theron on loistanut viime vuosina valkokankaalla lukuisissa toimintarooleissa. Taannoin hänet nähtiin vaaleakutrisen mestariagentin roolissa Atomic Blonde -elokuvassa. Nyt Charlize on lekottelemassa näyttävästi rantalomalla.

Eilen Theron kuvattiin Meksikon Los Cabosissa, jossa hän nautiskeli rantaelämästä mustiin bikineihin sonnustautuneena. Samalla Theron osoitti olevansa edelleen todella näyttävä kaunotar.

The Coldest City -sarjakuvaan perustuva Atomic Blonde tarjoaa näyttävää vakoojaviihdettä ajankuvaan sopivan musiikin siivittämänä. John Wickin toisen ohjaajan, David Leichin ohjaaman elokuvan päärooleissa nähdään Theronin ohella James McAvoy ja John Goodman.

Splash
Splash
Splash
Splash