Drake ghostasi Bella Hadidin – The Weeknd iski heti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin Victoria’s Secret Fashion Show’n lavalla alusvaatteissa kävellyt Bella Hadid sai näytöksen jälkeen lahjan ex-poikaystävältään The Weekndilta. Räppäri lähetti naiselle jättimäisen kukkakimpun ihastuttavan viestin kera.

Bella Hadidin vastaanottamassa kimpussa luki, että nainen oli ollut uskomaton lavalla ja The Weeknd on äärimmäisen ylpeä hänestä. Kaksikko on nähty yhdessä viime aikoina, mutta romanssia ei ole syntynyt uudelleen. He erosivat noin vuosi sitten. Sen sijaan Bella Hadid yhdistettiin hiljattain romanttisessa mielessä toiseen kandalaisräppäriin, Drakeen.

Us Weeklyn mukaan Drake kuitenkin ghostasi naisen lopettamalla hänelle viestittelyn yhtäkkiä. Draken ja Bella Hadidin orastava romanssi loppui pian sen jälkeen, kun The Weeknd syytti Draken rikkoneen miesten välistä herrasmiessopimusta, jossa kavereiden tyttöystäviin tai exiin ei kosketa. Drake ja The Weeknd ovat pyörineet samoissa musiikkipiireissä Torontossa.