Alastomana mainostanut mallikaunotar shoppaili tyylikkäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallit toimivat monien muotisuunnittelijoiden muusana. Moni malli on alkanut myös itse suunnittelemaan vaatteita, joita myy omilla kasvoillaan. Nyt myös Emily Ratajkowski on julkaissut oman Inamorata-nimisen vaatemerkin, joka valmistaa uimapukuja ja bikineitä.

Taannoin alastomana vaatebrändiään markkinoinut Ratajkowski on nyt kuvattu shoppailemassa New Yorkissa, jossa hänet kuvattiin todella tyylikkässä ja värikkäässä housupuvussa.

26-vuotias Emily Ratajkowski poseeraa verkkokaupan kuvissa itse, mikä onkin itsestäänselvyys, koska nainen on tällä hetkellä yksi muotitalojen halutuimmista uimapukumalleista upean vartalonsa vuoksi. Uimapukujen hinta on 160 dollaria ja bikinien ylä- ja alaosat erikseen ostettuina 75 dollaria, jolloin koko bikinisetin hinnaksi muodostuu 150 dollaria.

Splash
Splash
Splash