Kim Kardashian viimein ruokaostoksilla – paras syntymäpäivälahja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen kaikki sisarukset ovat maailmalla jo niin tunnettuja, että he eivät pysty nykyään menemään enää minnekään niin, että kukaan ei tunnistaisi heitä. Tämän vuoksi he ovatkin toisinaan tehneet tempauksia, joissa heidät on puettu ja maskeerattu täysin tunnistamattomiksi.

Kim Kardashian täytti juuri 37 vuotta. Hän kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa, että hänen hartain syntymäpäivätoiveensa olisi se, että joku vuokraisi hänelle Ralphs-ruokakaupan tunniksi. Nainen ei ole vuosiin pystynyt tekemään omia ruokaostoksiaan, minkä vuoksi hän haaveilee siitä, että voisi istuttaa lapsensa ostoskärryihin ja kierrellä ruokakaupassa heidän kanssaan tekemässä ostoksia ilman häiriötä.

Kardashian oli ajatellut toiveensa olevan niin älytön, että se ei tule toteutumaan. Ralphs-ruokakauppaketju oli kuitenkin kuullut naisen toiveen ja päättänyt toteuttaa sen. Ralphs toivotti Twitterissä naisen tervetulleeksi ostoksille häntä varten suljettuun kauppaan, mikä teki naisen todella onnelliseksi.