My Chemical Romance ja elokuvien repliikit yhdistettiin – upea tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa editoinnin ammattilaista esittelee taitojaan YouTubessa julkaisemalla hauskoja videoita taidonnäytteinään. Nyt The Unusual Suspect -kanavaa ylläpitävä Ross Thompson on julkaissut videon, jossa kuullaan My Chemical Romance -yhtyeen kappale elokuvien versioimana.

Tunnetun rockbändin Teenagers-kappale kuullaan nyt elokuvien roolihahmojen laulamana. Kappaleeseen sopivat repliikit on kerätty yhteensä 150 elokuvasta, joten tähän upeaan versioon on nähty todella paljon vaivaa Thompsonin etsiessä jokaisen sanan ja lauseen eri elokuvista.

Amerikkalainen rockbändi My Chemical Romance lopetti toimintansa vuonna 2013. Tämän jälkeen he ovat julkaisseet kaksi albumia, joista sekä 2014 vuonna että 2016 vuonna julkaistut albumit ovat erilaiset kokoelmat bändin vanhoista kappaleista.