Rita Ora tiukassa treenitopissa – kuvasi itseään kuntosalilla

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on ollut viime aikoina hyvin kiireinen. 26-vuotias tähti juonsi juuri uuden amerikkalaisen Huippumalli haussa -ohjelman, hän on näytellyt suosituissa Fifty Shades of Grey -elokuvissa ja julkaissut uutta musiikkia. Uuden musiikin myötä nainen on halunnut myös treenata itsensä huippukuntoon.

Rita Ora julkaisi juuri uuden Anywhere-nimisen kappaleen, joka nousi heti iTunes-musiikkipalvelussa listaykköseksi. Nainen esitti uuden julkaisunsa Lontoossa järjestetyssä MTV European Music Awards -gaalassa, jonka tähti myös juonsi.

Esitystään varten nainen on treenannut ahkerasti ja viihtynyt kuntosalilla usein. Rita Ora on esitellyt treenin tuottamia tuloksia ja näkyviä vatsalihaksiaan Instagram-kuvissa, joista voidaan selvästi nähdä, että salilla vietetyt tunnit eivät ole menneet naisella hukkaan.

How I celebrated number 1 on iTunes today! Getting ready for Sunday!! @mtvema

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

Getting ready!! #anywhere

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

Back at it 🤸🏼‍♂️🏋🏼‍♀️ #Anywhere!!!

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on