Mitkä sivurinnat! Kohukaunottaren paita paljasti pintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan nousee vuosittain vain kourallinen uusia kaunottaria, mutta yrittäjiä riittää rajattomasti. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on ranskalainen mallikaunotar Tao Wickrath, joka kiinnittään huomiota ainakin kurveillaan.

Nyt Tao kuvattiin astelemassa kaupungilla melko rohkeassa mustassa paidassa, joka paljasti hänen rintojensa sivut rohkeasti. Mitään intiimiä kuvissa ei siitä huolimatta paljastunut.

Heinäkuun alussa Tao Wickrath juhli näyttävästi Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää uima-altaalla Miamissa, jossa hän oli sonnustautunut juhlapäivän kunniaksi ystävänsä Julissa Nealin kanssa USA-bikineihin. Näitä kaunottarilta ei muotoja puuttunut, joten näky oli melko upea.

Splash
Splash
Splash