Ammattivalokuvaaja löytää kuvauspaikan mistä tahansa – tässä upeat esimerkit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ammattivalokuvaajat näkevät mahdollisuuksia upealle otoksille myös sellaisissa paikoissa, joita amatöörikuvaajat eivät välttämättä pidä lainkaan kuvauksellisina. Valokuvaaja Jenna Martin on osoittanut tämän todeksi upealla valokuvasarjallaan.

Jenna Martin halusi ottaa haasteekseen kuvata sellaisissa paikoissa, joita monet eivät edes harkitsisi muotokuvien taustoiksi. Martin suuntasi upean Rachelle Kathleen -nimisen mallinsa kanssa rautakauppaan, autokorjaamoon ja varastotiloihin ottamaan mahdollisimman kauniita valokuvia naisesta.

Jenna Martin pitää virallisen kanavansa lisäksi Instagramissa jennamartin_bts-nimistä kanavaa, jossa nainen näyttää kuvakollaasiensa avulla miten kauniit muotokuvat ovat syntyneet. Kuvien avulla katsojat pääsevät näkemään millainen kuvausympäristö on todellisuudessa ollut ja miltä kuva on ennen jälkikäsittelyä näyttänyt.

Wow this before and after looks like kind of a mess since there is so much going on 😂. I’ll post the closeups in my stories! – So there were some tags to shop out, but the real issue was all the lines. I wasn’t shooting with a fancy tilt-shift lens or anything, so it was a little warped. So I had to correct all the vertical and horizontal lines. – Otherwise I just did some correcting for the light shadows on her face and some color toning to make it seems like one planned picture. Scroll for location shot!✌🏻❤️ . . . . . #behindthescenes #beforeandafter #bna #photoshop #lightroom #photoedit #photoediting #photoedits #photoshopped #photoshopskills #colorcorrection #colorgrading #beforeandafterpic #beforeandafterphotos #beforeafter

A post shared by Jenna Martin (@jennamartin_bts) on