Mies liimasi 646 värikynää yhteen ja ryhtyi veistämään – tulos loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Käsityöalan ammatilaiset osoittavat, että ihmiset hallitsevat edelleenkin taitoja, joihin ei tarvitse tehokasta mekaniikkaa tai teollisuutta. Yksi käsityöläisistä on brittiläinen skotbiscuit, jonka valmistamat esineet ovat lähinnä pääkalloja.

Mies on muuttanut erilaisia esineitä pääkallon muotoon. Käsityöläinen on julkaissut videon, jolla nähdään erikoinen puuvärikynistä veistetty pääkallo. Lopputulos on kiehtova, ja hänellä meni puuvärikynäkallon valmistamiseen kuukauden verran aikaa.

Mies liimasi ensin puuvärikynät tiiviiksi paketiksi. Sen jälkeen hän kaiversi 646 puuvärikynän muodostamasta köntistä pääkallon, hioi yksityiskohdat varovaisesti ja päällysti kallon kirkkaalla lakalla. Puuvärikynäkallo on saanut runsaasti mediajulkisuutta, ja osa netinkäyttäjistä on yrittänyt tilata samanlaisia teoksia kotiinsa.

Im gonna miss this fella when he leaves here. #askullisforlifenotjustforhalloween #thebrokenbiscuitrepairshop

A post shared by Sk🎱t (@skotbiscuit) on

646 pencils, ready to go👊

A post shared by Sk🎱t (@skotbiscuit) on

A post shared by Sk🎱t (@skotbiscuit) on